• A bőrgyógyítás fontossága

   Szerző:
   WEBBeteg

   A bőr szinonimája, túlzások nélkül, akár a védelem szó is lehetne. A bőr a legnagyobb méretű szervünk, amelynek feladata nem kevesebb, mint megóvni szervezetünket a káros környezeti hatásokkal, a kórokozókkal és a fertőzésekkel szemben. (x)

   A bőrünk tápanyagokat tárol, érzékel, és fontos szerepe van a hőszigetelésben is. Mivel ez a szervünk találkozik először a külvilággal, sérülésével a szervezetünk elsődleges védelmi vonala gyengül és kerülhet emiatt veszélybe egészségünk. A sérült bőrfelszín ugyanis nyitott kapuként szolgál a baktériumok, gombák, vírusok számára, amelyek megfertőzhetik szervezetünket. Ilyenkor lépnek működésbe a bőr gyógyító, regeneráló funkciói, amelyek megszüntetik a hámhiányt és leküzdik a fertőzést.

   Ahhoz, hogy a bőrünk jól végezhesse feladatait, tőlünk is minden támogatást meg kell kapnia. Folyamatos ápolást igényel, óvnunk és vigyáznunk kell rá. Sérülése esetén pedig a leggyorsabb és a lehető legjobb segítséget kell választanunk gyógyítására, regeneráló funkcióinak támogatására.

   A Neogranormon kenőcs sokak által használt és kedvelt bőrgyógyító készítmény, melyre évtizedek óta számíthatunk a sérült bőr regenerációs folyamatainak erősítésében, a gyógyulás meggyorsításában.

   Elsősegély a bajban

   A Neogranormon nemzedékek óta a család tagja, és bár neve szinte összeforrt a babaápolással, a Neogranormon termékek nem csupán a kisgyermekes anyukák megbízható társai.
   A Neogranormon kenőcs elsődleges javallata a hámosítás, kisebb hámhiányok kezelése, a bőr felmaródásának gyógyítása. Sebek, horzsolások, kipirosodás és gyulladás esetén is gyógyírként számítathat rá a család minden tagja, nemtől és kortól függetlenül.

   Miben rejlik a Neogranormon titka?

   A Neogranormon kenőcs 1933 óta generációk életét kísérte végig. Sokan még mai napig úgy ismerik és emlegetik, mint a „bőrgyógyító házikenőcs”. Egyedülálló összetételének köszönhetően képes egyszerre regenerálni, gyógyítani és gyulladást csökkenteni:

   • óvja bőrünket,
   • védi a hámsejteket,
   • fenntartja az egészséges hámréteget,
   • elősegíti a hámsérülések gyógyulását,
   • fokozza az ellenállást a fertőzésekkel szemben.

   Védje egészségét, gyorsítsa bőre gyógyulását! Legyen az Ön otthonában is a Neogranormon megbízható és örökös családtag!

   A Neogranormon kenőcs vény nélkül kapható gyógyszer. Alkalmazás: az érintett felületet bekenni a gyulladásos folyamat teljes gyógyulásáig. Ellenjavallat: a hatóanyagokkal vagy a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység.

   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu