A bőrgyógyítás fontossága

Szerző: Neogranormon

A bőr szinonimája, túlzások nélkül, akár a védelem szó is lehetne. A bőr a legnagyobb méretű szervünk, amelynek feladata nem kevesebb, mint megóvni szervezetünket a káros környezeti hatásokkal, a kórokozókkal és a fertőzésekkel szemben. (x)

A bőrünk tápanyagokat tárol, érzékel, és fontos szerepe van a hőszigetelésben is. Mivel ez a szervünk találkozik először a külvilággal, sérülésével a szervezetünk elsődleges védelmi vonala gyengül és kerülhet emiatt veszélybe egészségünk. A sérült bőrfelszín ugyanis nyitott kapuként szolgál a baktériumok, gombák, vírusok számára, amelyek megfertőzhetik szervezetünket. Ilyenkor lépnek működésbe a bőr gyógyító, regeneráló funkciói, amelyek megszüntetik a hámhiányt és leküzdik a fertőzést.

Ahhoz, hogy a bőrünk jól végezhesse feladatait, tőlünk is minden támogatást meg kell kapnia. Folyamatos ápolást igényel, óvnunk és vigyáznunk kell rá. Sérülése esetén pedig a leggyorsabb és a lehető legjobb segítséget kell választanunk gyógyítására, regeneráló funkcióinak támogatására.

A Neogranormon kenőcs sokak által használt és kedvelt bőrgyógyító készítmény, melyre évtizedek óta számíthatunk a sérült bőr regenerációs folyamatainak erősítésében, a gyógyulás meggyorsításában.

Elsősegély a bajban

A Neogranormon nemzedékek óta a család tagja, és bár neve szinte összeforrt a babaápolással, a Neogranormon termékek nem csupán a kisgyermekes anyukák megbízható társai.
A Neogranormon kenőcs elsődleges javallata a hámosítás, kisebb hámhiányok kezelése, a bőr felmaródásának gyógyítása. Sebek, horzsolások, kipirosodás és gyulladás esetén is gyógyírként számítathat rá a család minden tagja, nemtől és kortól függetlenül.

Miben rejlik a Neogranormon titka?

A Neogranormon kenőcs 1933 óta generációk életét kísérte végig. Sokan még mai napig úgy ismerik és emlegetik, mint a „bőrgyógyító házikenőcs”. Egyedülálló összetételének köszönhetően képes egyszerre regenerálni, gyógyítani és gyulladást csökkenteni:

  • óvja bőrünket,
  • védi a hámsejteket,
  • fenntartja az egészséges hámréteget,
  • elősegíti a hámsérülések gyógyulását,
  • fokozza az ellenállást a fertőzésekkel szemben.

Védje egészségét, gyorsítsa bőre gyógyulását! Legyen az Ön otthonában is a Neogranormon megbízható és örökös családtag!

A Neogranormon kenőcs vény nélkül kapható gyógyszer. Alkalmazás: az érintett felületet bekenni a gyulladásos folyamat teljes gyógyulásáig. Ellenjavallat: a hatóanyagokkal vagy a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Véd a koronavírus brit mutációja...

A COVID-19 ellen beoltottakban termelődött antitestek képesek semlegesíteni a SARS-CoV-2 új brit variánsát is - állítja egy új tanulmány. A kutatók...

Jó hírt közölt Müller Cecília a...

Müller Cecília jó hírként, tudományos áttörésként értékelte, hogy a BS4-es besorolású pécsi voirológiai laborban sikerült tenyészteni a brit...

A bőr emlékszik: miből lesz a...

Bőrünk a káros hatásokra emlékezik, vagyis egyetlen napfényben eltöltött perc sem telik el úgy, hogy azt ne raktározná el legnagyobb kiterjedésű...

Foltok a bőrön: ártalmatlan vagy...

A túlzásba vitt napozás több elváltozást is okozhat a bőrön. A kisebb, esztétikai problémák mellett megjelenhetnek súlyosabb, rákmegelőző...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.