Ginkgo biloba - Segítség memóriazavar esetén

Bilobil - Támogatott tartalom
megjelent:

Sokunkkal előfordult már, hogy a memóriánk cserbenhagyott minket. Míg a feledékenység legtöbbször csak átmeneti figyelmetlenség, vagy valamilyen külső körülmény – stressz, fáradtság – okán lép fel, a többször felmerülő memóriazavar azonban már komolyabb figyelmet igénylő egészségügyi probléma. (x)

Magunk is tehetünk a memóriazavarok ellen

Memóriazavar nem korfüggő tünet, bár tény, hogy leginkább az idősebbeket érinti. Emlékezetünk minősége részben a genetikai örökségünktől függ, másrészt saját magunk is befolyásolhatjuk. Nemcsak a testünk, az elménk is igényli a törődést. Emlékezetünket is folyamatosan „tréningeznünk” kell. Az „agytorna” megvalósulhat bonyolultabb logikai feladatok megoldásával, de a keresztrejtvényfejtés, valamint a rendszeres olvasás is segít a memória és a gondolkodás karbantartásában. Emellett sokat segíthet a Ginkgo biloba kivonata is, amely a Bilobil® készítmények hatóanyaga.

A Bilobil® Vital kemény kapszula serkenti az agyi vérkeringést és anyagcserét, szedése javallott csökkent memória és szellemi teljesítőképesség esetén.

A vitalitás az agyban kezdődik!

A Bilobil® Vital kemény kapszula egy gyógynövény, a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levelének kivonatát tartalmazó gyógyszer.

Bilobil

A készítmény javítja az agy oxigén- és glukózellátását. A kivonat hatóanyagai, a flavon-glikozidok, ginkgolidok és bilobalidok tágítják a vérereket, fokozzák a véráramlást, csökkentik a vérlemezkék aggregációját, továbbá az anyagcsere-szabályozó hatásuk által megóvják a sejteket és a szöveteket az oxigénhiány okozta károsodástól.

A Bilobil® Vital kapszula a következő tünetek kezelésére javasolt gyógyszer:

Bilobil® Vital

A Bilobil® Vital kemény kapszula vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyag: Ginkgo biloba levél száraz kivonata. Ellenjavallat: az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén.
 • agyi vérellátási zavarok és egyéb agyműködési zavarok (szellemi hanyatlás) tünetei:
  • csökkent memória és szellemi teljesítőképesség
  • szédülés
  • fülzúgás
  • látászavar
  • indiszponáltság
  • fejfájás
  • alvási zavarok
 • a végtagok vérellátási zavara következtében, járás közben fellépő fájdalom. Növeli a fájdalommentes járástávolságot.

Próbálja ki Ön is a Bilobil® Vital kapszulát és frissítse fel memóriáját! További információért látogasson el a weboldalunkra és ismerkedjen meg a többi Bilobil termékkel is.

Bilobil®. Keringés mesterfokon!

A kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tünetek eredetét, ugyanis a tünetek mögött álló alapbetegség külön kezelést igényelhet.

A Bilobil Vital kemény kapszula vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyag: Ginkgo biloba levél száraz kivonata. Ellenjavallat: az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(Bilobil Forte)

BILOB_2011.09._001

Cikkajánló

Magas vérnyomás hatásai Magas vérnyomás hatásai

A kezeletlen magas vérnyomás milyen elváltozásokat eredményezhet?

Túl sok stressz Túl sok stressz

Hogyan jelezheti testünk, hogy túl sok stressznek vagyunk kitéve?

A limfóma terápia nem csak testi mellékhatásokat okoz, a lélekre is rányomja bélyegét

Szembesülni egy rosszindulatú daganatos kórképpel mindig óriási sokkot jelent a betegek számára. Félelem és bizonytalanság: ez a két leggyakoribb érzés, ami...

Demencia - Már az első jeleket komolyan kell venni

A demencia különböző típusai világszerte az időskorral járó leggyakoribb betegségek. A 85 éven felüli emberek egyharmada szenved ebben a betegségben, aminek a...

Az elhízás növeli a demencia kockázatát

Kutatók már rég feltételezték, hogy az elhízás negatív hatással van az agyra. Eddig azonban csak az bizonyosodott be, hogy a nagymértékű túlsúly növeli az...

B12-vitaminnal a memóriazavarok ellen

Az emlékezőképesség romlása összefüggésben lehet a szervezetben lévő B12-vitamin alacsony szintjével, vagy hiányával.

A koponya sugárkezelésekor előforduló leggyakoribb mellékhatások

Sajnálatos módon a sugárkezelés során a sugárnyalábok által létrehozott direkt és közvetett sejtpusztító hatás a normál szöveteket is érinti, éppen ezért...

A dohányzás korai szellemi hanyatlást okozhat

2008 júniusában látott napvilágot egy nagy átfogó prospektív vizsgálat, mely a dohányzás és a szellemi teljesítőképesség hanyatlásának kapcsolatát elemzi. A...

Ingyenes cikkértesítő
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.