• Ginkgo biloba - Segítség memóriazavar esetén

   Szerző: Bilobil

   Sokunkkal előfordult már, hogy a memóriánk cserbenhagyott minket és az átlagosnál tovább gondolkodtunk egy tárgy nevén, vagy egy ismerős archoz nem tudtunk azonnal nevet kapcsolni. Míg a feledékenység legtöbbször csak átmeneti figyelmetlenség, vagy valamilyen külső körülmény – stressz, fáradtság – okán lép fel, a többször felmerülő memóriazavar azonban már komolyabb figyelmet igénylő egészségügyi probléma. (x)

   Magunk is tehetünk a memóriazavarok ellen

   Memóriazavar nem korfüggő tünet, bár tény, hogy leginkább az idősebbeket érinti. Emlékezetünk minősége részben a genetikai örökségünktől függ, másrészt saját magunk is befolyásolhatjuk. Nemcsak a testünk, az elménk is igényli a törődést. Emlékezetünket is folyamatosan „tréningeznünk” kell. Az „agytorna” megvalósulhat bonyolultabb logikai feladatok megoldásával, de a keresztrejtvényfejtés, valamint a rendszeres olvasás is segít a memória és a gondolkodás karbantartásában.  Emellett sokat segíthet a Ginkgo biloba kivonata is, amely a Bilobil® készítmények hatóanyaga.

   A Bilobil® Vital kemény kapszula serkenti az agyi vérkeringést és anyagcserét, szedése javallott csökkent memória és szellemi teljesítőképesség esetén.

   A vitalitás az agyban kezdődik!

   A Bilobil® Vital kemény kapszula egy gyógynövény, a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levelének kivonatát tartalmazó gyógyszer.

   A készítmény javítja az agy oxigén- és glukózellátását. A kivonat hatóanyagai, a flavon-glikozidok, ginkgolidok és bilobalidok tágítják a vérereket, fokozzák a véráramlást, csökkentik a vérlemezkék aggregációját, továbbá az anyagcsere-szabályozó hatásuk által megóvják a sejteket és a szöveteket az oxigénhiány okozta károsodástól.

    A Bilobil® Vital kapszula a következő tünetek kezelésére javasolt gyógyszer:

   Bilobil® Vital


   A Bilobil® Vital kemény kapszula vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyag: Ginkgo biloba levél száraz kivonata. Ellenjavallat: az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén.
   • agyi vérellátási zavarok és egyéb agyműködési zavarok (szellemi hanyatlás) tünetei:
    • csökkent memória és szellemi teljesítőképesség
    • szédülés
    • fülzúgás
    • látászavar
    • indiszponáltság
    • fejfájás
    • alvási zavarok
   • a végtagok vérellátási zavara következtében, járás közben fellépő fájdalom. Növeli a fájdalommentes járástávolságot.

   Próbálja ki Ön is a Bilobil® Vital kapszulát és frissítse fel memóriáját! További információért látogasson el a weboldalunkra és ismerkedjen meg a többi Bilobil termékkel is.

   Bilobil®. Keringés mesterfokon!

   A kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tünetek eredetét, ugyanis a tünetek mögött álló alapbetegség külön kezelést igényelhet.

   A Bilobil Vital kemény kapszula vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyag: Ginkgo biloba levél száraz kivonata. Ellenjavallat: az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén.

   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   (Bilobil Forte)

   BILOB_2011.09._001
   Legutóbb frissült: 2011.09.29 15:16
   • WEBBeteg.hu