Elindult az első hazai online mikroadományozási rendszer

MTI
megjelent:

Elindult augusztus elején az első hazai mikroadományozási rendszer a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint hazai internetes kereskedők összefogásával.

A kezdeményezésben résztvevő webáruházak vevői fizetéskor egy kattintással felkerekíthetik a vásárlás összegét, mellyel egyedi karitatív programokat támogathatnak - közölte a szeretetszolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az Egészségbolt és a Szépségbolt vevői a Családok Átmeneti Otthonát támogathatják, a Groby vásárlói a szeretetszolgálat ételosztási tevékenységét segíthetik, az Ebolt felhasználói a mozgó orvosi rendelő fejlesztéséhez járulhatnak hozzá, a Jegy.hu vevői pedig hátrányos helyzetűek részvételét támogathatják kulturális- és sportprogramokon.

A Kerekítsd fel! programot azért hozta létre a szeretetszolgálat, hogy a hazai online vásárlók a lehető legkönnyebben hozzájárulhassanak konkrét jótékonysági programok megvalósításához.

A program részleteiről és a támogatott karitatív tevékenységekről a www.kerekitsdfel.hu oldalon érhető el részletes információ.

(MTI)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.