Az Év Honlapja 2008: minőségi díjas a WEBBeteg

WEBBeteg szerkesztőség
megjelent:

Minőségi díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2008" elnevezésű versenyen.

Egy éven keresztül viselheti "Az Év Honlapja 2008 Minőségi Díj" logót a WEBBeteg a szakmai zsűri döntése alapján. A díjak odaítélésében szerepet játszott a betöltési gyorsaság, a navigáció könnyedsége, az elérhető információk mennyisége és minősége, emellett az egészségügyi portálok esetén vizsgálták az interaktivitást, a szolgáltatási kör gazdagságát, illetve a tanácsok hasznosságát is.

A szervező Internet Marketing Klub (IMK) és Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) hetedik alkalommal rendezte meg a versenyt, amelyre idén minden eddiginél több, 281 pályázat érkezett; egészség kategóriában összesen 13 honlap nevezett a megmérettetésre. A szakmai zsűri többfordulós elbírálás során választotta ki a legjobbakat, köztük portálunkat.

Kapcsolódó oldalak

A díj megszerzése számunkra nem eredmény, nem elérendő cél volt, hanem munkánk igazolása. Mi a WEBBetegnél hiszünk abban, hogy az egészség érték, és a hiteles, szakmailag megbízható információkkal hozzá tudunk járulni mind a gyógyuláshoz, mind pedig az egészség megőrzéséhez. Portálunk indulása, idén február óta azért dolgozunk, hogy Ön minél hasznosabb tanácsokat kapjon, akár cikkeink révén, akár egyéni kérdéseire adott válaszaink által, akár más látogatók tapasztalatainak segítségével blogjainkban és fórumainkban.

(WEBBeteg szerkesztőség)

Cikkajánló

Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Tóth András, újságíró
WEBBeteg - Füzesi Zsuzsa, fordító
WEBBeteg - Dr. Pászthory Erzsébet, gasztroenterológus, belgyógyász
WEBBeteg - Szigeti Ildikó, krízistanácsadó szakpszichológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.