Az Év Honlapja 2008: minőségi díjas a WEBBeteg

WEBBeteg szerkesztőség
Szerző: WEBBeteg szerkesztőség

Minőségi díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2008" elnevezésű versenyen.

Egy éven keresztül viselheti "Az Év Honlapja 2008 Minőségi Díj" logót a WEBBeteg a szakmai zsűri döntése alapján. A díjak odaítélésében szerepet játszott a betöltési gyorsaság, a navigáció könnyedsége, az elérhető információk mennyisége és minősége, emellett az egészségügyi portálok esetén vizsgálták az interaktivitást, a szolgáltatási kör gazdagságát, illetve a tanácsok hasznosságát is.

A szervező Internet Marketing Klub (IMK) és Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) hetedik alkalommal rendezte meg a versenyt, amelyre idén minden eddiginél több, 281 pályázat érkezett; egészség kategóriában összesen 13 honlap nevezett a megmérettetésre. A szakmai zsűri többfordulós elbírálás során választotta ki a legjobbakat, köztük portálunkat.

Kapcsolódó oldalak

A díj megszerzése számunkra nem eredmény, nem elérendő cél volt, hanem munkánk igazolása. Mi a WEBBetegnél hiszünk abban, hogy az egészség érték, és a hiteles, szakmailag megbízható információkkal hozzá tudunk járulni mind a gyógyuláshoz, mind pedig az egészség megőrzéséhez. Portálunk indulása, idén február óta azért dolgozunk, hogy Ön minél hasznosabb tanácsokat kapjon, akár cikkeink révén, akár egyéni kérdéseire adott válaszaink által, akár más látogatók tapasztalatainak segítségével blogjainkban és fórumainkban.

(WEBBeteg szerkesztőség)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

Mit tehetünk a szívbetegségek...

A szívbetegség az egyik vezető haláloknak számít hazánkban, hozzájárulva akár rokkantsági és egyéb megváltozott munkaképességgel együtt járó...

Hatás mellékhatás nélkül? A...

A betegek a recept nélkül vásárolható termékek közül sokszor a növényi készítményeket választják, abban a meggyőződésben, hogy az nem...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.