Megújul a WEBBeteg.hu

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Három hónapos előkészítés és hét hónapnyi fejlesztői munka után, jelentős beruházás eredményeként szerdától megújult formában találkozhat a WEBBeteggel.

A változás érinti az egészségportál megjelenését is, ám a megújulás igazán a színfalak mögött érhető tetten. A fejlesztéshez felhasználtuk a portál üzemeltetése során felhalmozódott kétéves tapasztalatot, a látogatók körében végzett usability kutatás eredményeit, illetve a felmerülő hirdetői igényeket.

Milyen változással találkozhat Ön látogatóként?

  • Gyorsabb oldalbetöltődés
  • Kényelmesebb, egyértelműbb oldalhasználat
  • Korszerűbb arculat

Ami nem változik

  • Tartalmi színvonal
  • Szemlélet, az egészségügy iránt érzett elkötelezettség
  • Logo, alapvető arculati elemek
  • Megszokott szolgáltatások, oldalak

A fejlesztés során a WEBBeteg több és korszerűbb lesz, a megszokott és bevált elemek azonban változatlanok maradnak. Arra törekedtünk, hogy mindenki könnyen, a szokott helyen és módon megtalálja kedvelt oldalait, és ismerős, mással össze nem téveszthető portál fogadja, mind tartalmilag, mind arculatilag.

Bízunk abban, hogy rendszeres látogatóink érdeklődéssel fogadják a számukra az első találkozás során talán még szokatlan oldalakat, hamar megszokják az újdonságokat, és érezni fogják annak előnyeit.

A WEBBetegről

A WEBBeteg.hu egészségportált a száz százalékig magyar magántulajdonban álló H2Online Kft. (korábbi nevén Webbeteg Kft.) üzemelteti.

A portál 2008 februárjában indult, és egy év alatt a második legnagyobb látogatottságú egészségportállá vált, köszönhetően szakmailag hiteles, a betegeket szolgáló, az orvos-beteg kapcsolatot erősítő cikkeinek és szolgáltatásainak.

A portál 2008-ban és 2009-ben is megkapta az Év honlapja elnevezésű megmérettetés „Minőségi díj”elismerését, orvosi hitelességét pedig a független, svájci központú Health On the Net alapítvány is tanúsítja.
A WEBBeteget havonta több mint 1 millió alkalommal látogatják az internetezők, és az összes magyar internetező több mint 10 százaléka felkeresi legalább havonta egy alkalommal. Az orvos válaszol szolgáltatás keretében orvos szakértőink több mint 27 ezer látogatói kérdésre adtak már tanácsot, heti hírlevelünket pedig mintegy 34 ezren igényelték.