Hároméves a WEBBeteg

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Köszönjük a WEBBeteg.hu olvasóinak, hogy ilyen sokan regisztráltak oldalunkon! Weboldalunk hároméves lett, ebből az alkalomból nyereményjátékunk résztvevői között három WEBBeteg Magazint sorsoltunk ki.

A nyertesek neve: Bucsky Péter, Nagy Anna és Kolki Csaba

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, munkatársaink hamarosan megkeresik Önöket email-ben.

Ezúttal nem Ön volt a szerencsés?

Bár a mostani nyereményjátékunk véget ért, továbbra is érdemes figyelni oldalunkat, hiszen nap mint nap érdekes, informatív cikkeket olvashatnak az egészséges életmód, betegségek és egészségügy témakörében. Emellett későbbi nyereményjátékunkban újra részt vehet.

Hároméves a WEBBeteg

Az internetezők 2008 februárjában olvashatták portálunk első cikkeit, tették fel első kérdéseiket az orvos válaszol rovatunkban, töltötték ki az első teszteket.

Ebből az alkalomból most három WEBBeteg Magazint sorsoltunk ki regisztrált látogatónk között. A magazin 140 oldalon, szép kivitelben portálunk elmúlt éveinek leghasznosabb írásait tartalmazza. A kiadványról részletesebben ide kattintva olvashat.

Három év alatt történt

  • - A WEBBeteg.hu egyetlen év alatt a legnépszerűbb egészségportálok egyikévé vált, jelenleg egy átlagos hétköznapon mintegy 50 ezer internetező keresi fel oldalainkat.
  • - A tavalyi év végén munkánk elismeréseként portálunk nyerte ez "Az év honlapja 2010" címet Egészség kategóriában, miután kétszer is (2008 és 2009) minőségi elismerést kapott.
  • - A WEBBeteg 2010 nyarán a látogatóink igényeinek figyelembe vételével jelentősen megújult, amelynek sokkal gyorsabb, kényelmesebben használható portál lett az eredménye.
  • - A svájci székhelyű független Health on the Net Foundation 2009-ben tanúsította, hogy portálunk megfelel az egészségügyi információk hitelességét és megbízhatóságát garantáló előírásoknak.
  • Három év alatt több mint 9000 cikk jelent meg portálunkon, és több mint 50 000, betegektől érkező kérdésre válaszoltak szakértőink.

A sorsolásról

A WEBBeteg Magazinok egyikének elnyerésére valamennyi regisztráltunknak egyforma esélye volt, a sorsoláson mindenki automatikusan részt vett.

Amennyiben Ön még nem regisztrált látogatónk, ide kattintva egyszerűen kitöltheti a regisztrációs űrlapot.

Köszönjük az eddigi bizalmat, várjuk Önöket nap mint nap portálunk negyedik évében is!

WEBBeteg szerkesztőség