Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Ez is az lehet !!

Hozzászóló: gyuros66, 2019-05-01 19:06
Sziasztok !! 53 éves férfi vagyok, özvegy !! A péniszemen a makk alatt kis bőr növedék jött ki úgy 2 hónapja !! Ez lehet condyloma ?? Hiszen tavaly ősszel volt utoljára nemi kapcsolatom !! Annak a hölgynek nincs ilyen problámája , vagy esetleg nem tud róla ?? A komfort tisztán tartás mindig is megvolt !! Nem értem az egészet !!!

Lézer?

Hozzászóló: NTBH, 2018-08-17 22:45
Sziasztok! Sajnos én is condyloma-s lettem. Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan aki nem ecsetelt hanem egyből lézer? Vélemény, mennyi idő a gyógyulás és mennyire fáj?

Condyloma CO2 lézerrel eltávolítás- eddigi tapasztalat

Hozzászóló: zso654, 2018-01-21 15:50
Sziasztok! Decemberben vettem észre magamon a Condyloma "kellemes" tünetét a szemölcsöket. A nőgyógyászom Condyline ecsetelőt írt fel rá, amit csurig el is használtam. Sajnos eredménytelenül (cserébe fájt mint a veszedele - konkrét savazás:. Aztán, mikor mondtan, hogy nem múlt el, akkor konzultált egy kollégával és arra jutottak, hogy lézerrel leszedik (megjegyzés: közben HPV tesztet is csináltak a gyanú miatt és negatívlett). A műtét jól ment (bár az altatós cucctól szerintem kicsit betéptem), de csak utána közölték, hogy bezárnak éjszakára, mert a hüvely belsejébe is bekerültek így ott kis kikezeltek. Egyelőre még nem úgy tűnik, hogy eltűntek volna, de azért javult a látványuk. Remélem szép lassan elszáradnakés leesnek. :) Valakinek van bármi tapasztalata arról, hogy LÁTVÁNYOS változás mikor következik be? Szurkoljatok ;) Sorstársak nektek kívánok erőt és mihamarabbi gyógyulást. LE FOGJUK GYŐZNI!

Hááát

Hozzászóló: eszterag, 2017-12-20 20:00
Az a baj, hogy amikor a növedékeket leszedi a doki, a bőrben, a nyálkahártyában maradhatnak a vírusok, amiket persze nem lát a doki:(Minden helyről nem lehet mintát venni, és a bőr mély rétegéből pláne nem.Sajnos sok olyan helyen is lehet vírus, ahol nem látja a doki.Lehet olyan helyről vesz mintát, ahol épp nincs vírus, akkor lehet negatív.A popódból sikerült eltávolítani? Milyen módszerrel?Mindenesetre immunerősítés és no stressz!

Hm...

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-12-15 16:06
Válasz erre: eszterag, 2017-12-20 20:00
Ez azèrt fura,mert nekem januàrban kell ùjra visszamennem az orvoshoz,ès akkor megint megnèzi. Plusz ha nem csinàl ùjabb tesztet,honnan tudja az ember,hogy negatìv hpv-re. Mindenesetre nekem azt mondta menjek vissza ès akkor csinàl megint ràkszűrést,és hpv tesztet is:) Igen,sok helyen olvastam èn is,hogy ez örökké megmarad. De ha negatìv a teszt akkor ez most hogy is van?...mindegy,nem gondolkozom most ezen. Muszàj valami szőrtelenítésen agyalnom inkább,mert ekkora bundában ember nincs aki észrevegye ha esetleg előjön egy vacak...

Ancsi39-nek

Hozzászóló: eszterag, 2017-12-13 20:33
Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-15 16:06
Igen, 2-3 év tünetmentes időszak is volt.Tesztet csak az elején kell csináltatni, mivel a vírus örökké a bőrben marad, nem kell újrafertőződni, és az esetemben erről nem is volt szó.A kinővések csak tünetek, ezeket el lehet, és kell is tüntetni, de maga a vírus a bőr mélyebb rétegeiben marad.Sok orvosnál, nemigyógyásznál is jártam, mert nem akartam elfogadni, de sajnos minden orvos ezt mondja.A különbség, hogy van aki a leégetésre, van aki a fagyasztásra, van aki a lézerre esküszik.Az immunrendszer erősítése mindenképp fontos!

:)

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-12-11 21:02
Válasz erre: eszterag, 2017-12-13 20:33
Nekem sokkal rosszabb a lelki rèsze ùgymond ennek...fizikailag az ecsetelès rossz volt,de az semmi ahhoz kèpest amennyire megtudja viselni az embert. Azt mondod tünetmentes 2-3 èvig? Eközben a teszted is negatìv volt? Mert ùgy tudom ha az negatìv,akkor ùjra kell fertőződni az újabb megjelenèsèhez. Ahh annyi mindent olvastam màr ezzel kapcsban,hogy az borzasztò. Rengeteg az ellentmondàs. Azèrt bìzom benne,hogy egyszer csak hopp...felèbredünk egy reggel ès sehol ez a rettenet:)

Ancsi39-nek válasz

Hozzászóló: eszterag, 2017-12-11 20:46
Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-11 21:02
Röviden az Én történetem:amikor először megjelent a nőgyógyászomhoz mentem, aki elmondott mindent erről a betegségről, és eleinte Ő szedte le a növedékeket, aztán bőrgyógyászhoz mentem, ha kellett, mert az sokkal közelebb van.Proktológushoz 3-szor kellett eddig mennem, most szeptemberben utoljára, mert ott is kiújult.A 12 éve alatt volt olyan hogy 2-3 évig tünetmentes voltam.Sajnos mindhárom orvos azt mondta, hogy ez nagyon gyakran kiújul, végleges gyógyulás nincs.Mindenféle vitamint szedek, nem borotválkozom, sose dohányoztam, alkoholt sem iszom:)amikor megjelennek, persze nem sexelek.Nekem mindhárom doki, egymástól függetlenül a kauteres leégetést alkalmazza, szerintük, ez a legjobb.Írd majd meg, hogy a proktológus doktornő mit mondott.Addig is javulást! :)

Vàlasz eszteragnak:)

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-12-11 18:22
Válasz erre: eszterag, 2017-12-11 20:46
12 ève??? Jesszusom...nem csoda ha elvagy keseredve... Igen,talàltam egy doktornőt,egy hèt mùlva megyek hozzà magàn. Azt mondta a vizsgàlat soràn majd eldönti milyen mòdon szedi le őket,Ő a lèzerre esküszik amùgy. Valami miatt a tied nagyon kitartò...az immunrendszered nem tudja legyűrni ezt a nyavajàt. Most elkezdtem szedni Bères D3 Forte vitamint,azt mondjàk ez is segìt ilyenkor. Mondjuk èn nem szexelek miòta kiderült mi a gondom,ez is fontos. Bàr azèrt 12 èv az...uhh. Most ezen leragadtam. Szedtèl immunerősítőt,és minden ilyesmit? Gondolom akkor a 'jò tanàcsaim',hogy pl ne borotvàlkozz,ha dohànyzol tedd le a cigit,ès ne szexelj mìg kondilòmàd van,egyèl egèszsègesen,ne stresszelj (ami hülyesèg,mert ki a bànat ne stresszelne ilyen helyzetben) nem sokat èrnek :( Nekem szerencsère kìvül (lekopogom) nem lett ùjabb. Ahj...tarts ki,ès bàrmennyire elkeserìtő ez az àllapot,ne add fel semmikèpl sem. Ez egy borzasztò harc,de megnyerjük:)

Sosem múlik el??????????

Hozzászóló: eszterag, 2017-12-10 20:40
Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-11 18:22
Nekem 12 éve kezdődött ez a rémálom.Azóta bőrgyógyász, nőgyógyász és proktólogus is kezelt.Nekem elektrokauteres leégetéssel szedték le, de sajnos időről időre kiújul.Ancsi39től kérdezem, találtál proktológust? Milyen módszerrel szedi le Neked? Nagyon elegem van már ebből a véget nem érő borzalomból.Sokat adnék érte, ha végérvényesen megszabadulnék ettől.12 év alatt rengeteg pénzem ment el rá, és sok fádalmam is volt.