Aspirin Protect/ visszeres láb

Dr. Csuth Ágnes! Elnézést a kevés információért! Több mint féléve viszerek megjelenését keztem el tapasztalni a lábamon. És az egyik ismerősöm az Aspirin Protectet ajánlotta. Tudom hogy a viszereket nem lehet eltüntetni, de a vérrögök kialakulását csökkenti. pl. hosszabb utazás előtt állok, ahol nem biztos hogy megfelelő pozícióba tudom majd helyezni a lábam. Ezért gondoltam hogy megkérdezem, mert úgye vény nélkül is lehet kapni, de hogy idősebbeknek ajánlják. Mivel ismerem magam, valószínűnek tartom, hogy túl reagálom a viszereimet, ha érti mire gondolok...: --) (a családom mindig nyugtat hogy nem olyan gáz a lábam.) De mindent megszeretnék tenni a lábaimért, még most amíg nem lesz rosszabb. Várom válaszát! Tisztelettel! Patkós Ibolya

Dr. Csuth Ágnes válasza visszér témában

Kedves Ibolya!

Az aszpirin nem a vénás, hanem az artériás oldalon hat, tehát a vénás trombózis nem kivédhető általa. Amennyiben hosszas repülőútra készülne, és súlyos a visszeressége, akkor beadhat magának előzőleg LMWH injekciót és befáslizhatja a lábát. (Háziorvos felírhatja az injekciót, de nem biztos, hogy az ön esetében szükséges.)

Kérdés: 2011. április 05., 20:23 ;Megválaszolva: 2011. április 06., 12:47
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
vénák és hajszálerek védelme
Tisztelt Doktornő! Mindkét lábamon (comb és lábszár egyaránt) megjelentek apró hajszálér tágulatok, illetve kisebb értágulatok. 20-21 éves...
visszér, sport és fitoösztrogének
Tisztelt Szakértő Doktor! Azt szeretném megtudni, szedhetek e fitoösztrogén kapszulás készítményt (görögszéna, édeskömény, benedekfű...
hajszáleres láb
Kedves Doktor Úr/Nő! 19 éves lány vagyok. Mostanában észrevettem, hogy mindkét combom külső felén néhány vékony, pirosas-lilás színű, apró...
visszer fajdalma a kanikulatol
jo napot. a visszereim a labaimon a mostani kanikulaban nagyon fajnak. alig birok menni, olyan mintha ossze akarna csuklani a labam alattam nincs bennuk ero...
Lézeres visszérműtét után
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kb. két hete volt egy lézeres visszérműtétem mindkét lábamon. 1 hétig fáslit hordtam és igyekszem most is...