• Visszér a kézfejen - Mit tehetek ellene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nem tudom olvasta-e a négy testőr című könyvet, abban Aramis panaszkodott, hogy rettenetesen zavarja a kézfején levő kacskaringós ér, ami ráadásul még ki is türemkedik. Ez az én problémám is. Ügyfélszolgálaton dolgozom és számítógépen, és borzasztóan zavar ez a látvány. Már nem egy ügyfél meg is jegyezte, hogy biztosan sokat dolgozom, és ez látszik a kezemen, nem dolgozom többet, mint más nők. Mit lehet ezzel kezdeni?

        WEBBeteg szakértő válasza a visszér témában

        A kézfején a tágult visszerek látszanak, melyeket sajnos nem lehet eltüntetni. Kialakulásukban genetikai hajlam is van (figyelje meg szülei kezét, valószínű, hogy ők is hasonló problémával küzdenek), és a fizikai munka, a kéz megerőltetése, csüngetése is ront a helyzeten. A progresszió, a folyamat rosszabbodásának megelőzése céljából kúraszerűen ajánlom 2x1 Detralex tabletta (recept nélkül kapható a gyógyszertárakban) szedését.

        Tisztelettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-18 17:57:28; Megválaszolva: 2008. május 18., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: