• Viszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram külső részén! Mikor megnéztem pirosas kékes volt és kemény tapintásu! Bekentem lioton géllel,vettem be 2 db detralexet es kb egy óra mulva elsimult a kemény felület,csak kék színe van! Nem ,fáj járáskor a lábam,es nincs meleg tapintása! Mi lehet ez? Talán elpattant ér,vagy vmi komolyabb! Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Visszérbetegség témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban , a beteg vizsgálata nélkül nem lehet egyértelmű diagnózist mondani. A gyors változás alapján én is leginkább egy kis véna elpattanására gondolok, az átmeneti keménység vérömleny lehetett. Az elszíneződés csak napok múlva szívódhat fel. Visszérgyulladás, trombózis okozta helyi megkeményedés nem szűnne meg ilyen hamar. Javaslom, hogy a Lioton gélt használja továbbra is, és amennyiben kemény, fájdalmas, szedje tovább a Detralexet. A továbbiakban kompressziós harisnya használatát javasolnám, beszélje meg kezelőorvosával.


        Kérdés: 2020. április 18., 15:00; Megválaszolva: 2020. április 19., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram külső részén! Mikor megnéztem pirosas kékes volt és kemény tapintásu! Bekentem lioton...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.