Viszérgyulladás

Édesanyám bal bokája fölött tenyérnyi pirosas barnás folt jelent meg a nyár közepén.természetesen orvosi vivzsgálatokon, ultrahang, vettünk részt, trombust nem találtak.kompressziós harisnyát visel, minden este kenem a lábát vadgesztenye kenőccsel. A neten háttérinfót gyüjtöttem a betegségröl. Az érintett terület eléggé be van keményebben, a lábszára nem duzzadt, nem fáj, kicsit viszket, próbálom a folyamatot lassítani, a lábát este felpóckolom, ennyit tudok tenni idáig.Kérdésem;hogyan tudnánk kivédeni a végső stádim kialakulását, milyen lehetöségek maradtak még?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a Bőrelváltozások témában

Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül, látatlanban nehéz pontos véleményt adni, de a leírtak alapján az elváltozás poszttrombotikus szindrómának megfelelhet. Lehet, hogy egész kis ereket érintett a trombózis, akár hónapokkal bőrjelenség kialakulása előtt, ezért sem tudtak trombust kimutatni. Helyileg a Lioton gél vagy a vadgesztenye krém használata mérsékli a panaszokat. Óvja a lábát a sérülésektől.

Kérdés: 2018. december 21., 15:17; Megválaszolva: 2018. december 29., 18:15
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram...
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció