• Hajszál ér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg! 3 nappal ezelott stepaerobikozni voltam.elegge megeroltettem a labaim izomlazam van. A bal labamon van egy kidulledo megvastagodott er amit latott ersebesz masfel honapja.azt mondta muteni nem kell kremezzem ha fajna.viszontost az eroltetes hatasara a kidulledes felett lett egy 5ftos nagysagu lila folt.nagyon megijedtem. Elrobbanhatott egy er es azert lilult be? Felfog szivodni? Es a kidulledo kek ernek is egy kicsi resze lilas lett. Kerem nyugtassanak meg hogy az helyrejon vagy mindenkepp mutassam meg haziorvosnak?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a érprobléma témában

        Kedves Kérdező! A kisebb vérömlenyek minden probléma nélkül felszívódnak, emiatt nem kell aggodalmaskodni. Háziorvosát érdemes felkeresnie, hiszen vannak olyan gyógyszerek és krémek, amiknek az alkalmazása csökkentheti a visszeres panaszokat. Üdv: dr. tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. október 05., 16:03; Megválaszolva: 2014. október 09., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: