Jernei

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen információja, esetleg tapasztalata pácienseken keresztül a Jernei Anikó féle pénisz "nyújtás" kezeléssel kapcsolatban? Illetve lehet-e káros ez a nyújtás? Naponta 45 percet kell végezni a gyakorlatot, 1 héten 6szor. 2.5 hónap alatt ígér 3-6 cm hossz novökedést. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza péniszméret témában

Kedves Kérdező!

Konkrétan a Jernei-féle módszerről nincs tapasztalatom, de más nyújtásos módszerről már van. Hmm..

Hmm...

Khmm...

Amennyiben nem megfelelő technikával végzi az ember lehetnek -akár hosszútávon- negatív hatásai ezen módszereknek, erről részletes felvilágosítást kell kapjon (kérjen! ) . Pl. microsérülések-hegesedés-potenciazavar vonal. Nagyon kis pénisz esetén ne várjunk nagy eredményt, illetve bizonyos betegségek eleve kizárják a módszer használatát.

Amennyiben valóban micropenise van, annak hátterét megvizsgálták?

Kérdés: 2011. október 05., 09:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 20:55
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés