Kicsit pénisz

15 éves vagyok a péniszem mérete merev állapotban 11-12 centiméter. Nem mondom, hogy meg vagyok elégedve vele, de tudom, hogy az átlagosság aljának mondható, viszont nagyon vékony, és biztos vagyok benne, hogy ez szeretkezésre nem alkalmas. Mi a véleménye? Várható még valamilyen fejlődés, mind vastagságban és esetleg 2-3 centiméter hosszban?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a péniszméret témában

Tisztelt Kérdező! A leírás alapján aggodalomra semmi ok. A sexuális élet elkezdésének nem lesz akadálya. A pubertás kor még nem fejeződött be. Ne foglalkozzon túl sokat a probléma. Javaslom, hogy az egészséges életmódra és a napi rendszeres mozgásra fordítson figyelmet.

Kérdés: 2011. november 03., 20:50; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?