Nemzőképesség fenállása

Tisztelt Doktor! 4 éves koromban here sorvadást diagnosztizáltak nálam, majd bal oldali herémet el is távolították műtétileg. Közeljövőben tervezem egy andrológus felkeresését is. Kérdésem az, hoogy mekkora az esélyem a gyermekvállalásra? A problémától függően lehet-e elégséges a sperma száma és megfelelő a minősége. Rendszeres szexuális életet élek a közeljövőben gyermeket is szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza nemzőképesség témában

Férfi nemzőképességre vonatkozó andrológiai alapvizsgálatot 25 ezer Ft-ért végzünk.

A vizsgálat feltétele, hogy előtte 3-5 napig ne éljenek nemi életet, ne legyen magömlés.

Ha gyógyszereket szed, korábbi bármilyen orvosi lelete van-hozza el.

A vizsgálat elbeszélgetésből áll /korábbi történések/, megvizsgálom önt is /főleg herevizsgálat, ha kell ultrahanggal is/ és meg kell vizsgálni részletesen a spermáját.

Spermamintát nálunk is tud produkálni-nagyon diszkrét és higiénikus körülmények között/, vagy hozhat otthonról is, ha 60-90 percen belül tud hozni.Ha igen akkor tiszta, jól záródó üvegcsében vagy műanyagdobozban hozza, belső zsebben, melegen. Óvszerben nem szabad a spermát felfogni, szállitani, mert abban spermaölő szerek vannak.

Leletet kb. fél órán belül adunk, az eredményt megbeszéljük, ha gyógyszeres kezelés kell elkezdjük.

Néha hormonvizsgálat javasolt, ezt 10 ezer Ft-ért végezzük.

Készpénzes fizetésre van csak nálunk lehetőség.

A vizsgálatokat"négyszemközt", maximális diszkrécióval végezzük.

bejelentkezés, további info: 30 3113045-titkárnőm

Kérdés: 2011. szeptember 08., 22:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:05
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Nemzőképesség
Kedves doktor Ur! Férjemnek csecsemö korában csak az egyik heréje szállt le a másikat pedig mütét során a hasüregben keresték. Gyermeket...
Nemzőképesség
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Férejemmel kistestvért szeretnénk a fiunknak, de kb. egy év próbálkozás után eddig nem jártunk sikerrel. A férjemnek...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó