• Nemzőképesség fenállása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 4 éves koromban here sorvadást diagnosztizáltak nálam, majd bal oldali herémet el is távolították műtétileg. Közeljövőben tervezem egy andrológus felkeresését is. Kérdésem az, hoogy mekkora az esélyem a gyermekvállalásra? A problémától függően lehet-e elégséges a sperma száma és megfelelő a minősége. Rendszeres szexuális életet élek a közeljövőben gyermeket is szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a nemzőképesség témában

        Férfi nemzőképességre vonatkozó andrológiai alapvizsgálatot 25 ezer Ft-ért végzünk. A vizsgálat feltétele, hogy előtte 3-5 napig ne éljenek nemi életet, ne legyen magömlés. Ha gyógyszereket szed, korábbi bármilyen orvosi lelete van-hozza el. A vizsgálat elbeszélgetésből áll /korábbi történések/, megvizsgálom önt is /főleg herevizsgálat, ha kell ultrahanggal is/ és meg kell vizsgálni részletesen a spermáját. Spermamintát nálunk is tud produkálni-nagyon diszkrét és higiénikus körülmények között/, vagy hozhat otthonról is, ha 60-90 percen belül tud hozni.Ha igen akkor tiszta, jól záródó üvegcsében vagy műanyagdobozban hozza, belső zsebben, melegen. Óvszerben nem szabad a spermát felfogni, szállitani, mert abban spermaölő szerek vannak. Leletet kb. fél órán belül adunk, az eredményt megbeszéljük, ha gyógyszeres kezelés kell elkezdjük. Néha hormonvizsgálat javasolt, ezt 10 ezer Ft-ért végezzük. Készpénzes fizetésre van csak nálunk lehetőség. A vizsgálatokat"négyszemközt", maximális diszkrécióval végezzük. bejelentkezés, további info: 30 3113045-titkárnőm

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 22:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tiaztelt Doktor Úr! Évekkel ezelőtt figyeltem fel apró kis pöttyökre a péniszemen (fehér), utánaolvastam és az úgynevezett Fordyce foltokra utalnak. Másik, amit kb.egy éve lehetnek, kis lila pöttyök a herezacskón, amik vérrel vannak tele, ha...