• Nemzőképesség fenállása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 4 éves koromban here sorvadást diagnosztizáltak nálam, majd bal oldali herémet el is távolították műtétileg. Közeljövőben tervezem egy andrológus felkeresését is. Kérdésem az, hoogy mekkora az esélyem a gyermekvállalásra? A problémától függően lehet-e elégséges a sperma száma és megfelelő a minősége. Rendszeres szexuális életet élek a közeljövőben gyermeket is szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a nemzőképesség témában

        Férfi nemzőképességre vonatkozó andrológiai alapvizsgálatot 25 ezer Ft-ért végzünk. A vizsgálat feltétele,hogy előtte 3-5 napig ne éljenek nemi életet, ne legyen magömlés. Ha gyógyszereket szed, korábbi bármilyen orvosi lelete van-hozza el. A vizsgálat elbeszélgetésből áll /korábbi történések/ , megvizsgálom önt is /főleg herevizsgálat,ha kell ultrahanggal is/ és meg kell vizsgálni részletesen a spermáját. Spermamintát nálunk is tud produkálni-nagyon diszkrét és higiénikus körülmények között/ ,vagy hozhat otthonról is,ha 60-90 percen belül tud hozni.Ha igen akkor tiszta ,jól záródó üvegcsében vagy műanyagdobozban hozza, belső zsebben,melegen. Óvszerben nem szabad a spermát felfogni, szállitani, mert abban spermaölő szerek vannak. Leletet kb. fél órán belül adunk,az eredményt megbeszéljük,ha gyógyszeres kezelés kell elkezdjük. Néha hormonvizsgálat javasolt,ezt 10 ezer Ft-ért végezzük. Készpénzes fizetésre van csak nálunk lehetőség. A vizsgálatokat"négyszemközt",maximális diszkrécióval végezzük. bejelentkezés,további info: 30 3113045-titkárnőm


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 22:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: