Nemzőképesség fenállása

Tisztelt Doktor! 4 éves koromban here sorvadást diagnosztizáltak nálam, majd bal oldali herémet el is távolították műtétileg. Közeljövőben tervezem egy andrológus felkeresését is. Kérdésem az, hoogy mekkora az esélyem a gyermekvállalásra? A problémától függően lehet-e elégséges a sperma száma és megfelelő a minősége. Rendszeres szexuális életet élek a közeljövőben gyermeket is szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Fekete Ferenc válasza nemzőképesség témában

Férfi nemzőképességre vonatkozó andrológiai alapvizsgálatot 25 ezer Ft-ért végzünk. A vizsgálat feltétele, hogy előtte 3-5 napig ne éljenek nemi életet, ne legyen magömlés. Ha gyógyszereket szed, korábbi bármilyen orvosi lelete van-hozza el. A vizsgálat elbeszélgetésből áll /korábbi történések/, megvizsgálom önt is /főleg herevizsgálat, ha kell ultrahanggal is/ és meg kell vizsgálni részletesen a spermáját. Spermamintát nálunk is tud produkálni-nagyon diszkrét és higiénikus körülmények között/, vagy hozhat otthonról is, ha 60-90 percen belül tud hozni. Ha igen akkor tiszta, jól záródó üvegcsében vagy műanyagdobozban hozza, belső zsebben, melegen. Óvszerben nem szabad a spermát felfogni, szállitani, mert abban spermaölő szerek vannak. Leletet kb. fél órán belül adunk, az eredményt megbeszéljük, ha gyógyszeres kezelés kell elkezdjük. Néha hormonvizsgálat javasolt, ezt 10 ezer Ft-ért végezzük. Készpénzes fizetésre van csak nálunk lehetőség. A vizsgálatokat"négyszemközt", maximális diszkrécióval végezzük. bejelentkezés, további info: 30 3113045-titkárnőm

Megválaszolva: 2011. szeptember 12.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Férfiak szedhetnek creatin monohidrátot...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A férjemmel kisbabát szeretnénk és nem vagyunk benne biztosak, hogy továbbra is szedheti e a creatin monohidrátot melyet edzés mellett...
Nemzőképesség
Kedves doktor Ur! Férjemnek csecsemö korában csak az egyik heréje szállt le a másikat pedig mütét során a hasüregben keresték. Gyermeket szeretnénk és azt...
Nemzőképesség
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Férejemmel kistestvért szeretnénk a fiunknak, de kb. egy év próbálkozás után eddig nem jártunk sikerrel. A férjemnek...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...
Visszatérő hólyaggyulladás D-mannóz
Kedves Doktornő! Visszatérő hólyaggyulladás megelőzésére az urológusom napi 3 gram D-mannóz port ajánlott vízben feloldva. Azt mondta, hogy próbáljam ki 3...
Krónikus prosztatitisz utóhatása
Tisztelt Doktor Úr! 2006 és 2017 között krónikus prosztatitisszel kezeltek. Mindig streptococcus alfa haemolizáló tenyészett ki masszátumból, masszírozás...