• Korai Magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Olvastam az egyik válaszában, hogy korai magömlésre esetleg megoldást jelenthet enyhe nyugtató alkalmazása. Én néha szedek Xanax 0,25-öt ha kicsit feszültebb vagyok (munkahelyi stressz, stb.) A kérdésem az lenne, hogy a Xanax alkalmas lehet-e a korai magomlés "javítására", amennyiben igen, akkor azt mennyivel előbb kell bevenni aktust megelőzően és 0,25 v 0,5 az alkalmasabb, már ha az egyáltalán. Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező! Nem, a Xanax nem alkalmas a korai magömlés javítására, erre speciális -erre a kórképre bizonyítottan ható SSRI gyógyszerek vannak forgalomban, melyeket "Viagra szerűen" a közösülés előtt 30-40 perccel kell bevenni. (De!! Egyrészt korai magömlést okozhat sok olyan kórkép, melyet eliminálva nincs szükség ilyen gyógyszerekre, másrészt, csak az SSRI-től ne várjon markáns változást, ugyan is a korai magömlés kezelése szintén elég komplex folyamat.) Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 22., 12:47; Megválaszolva: 2011. július 25., 16:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés