Pattanás szerűségek a péniszem tövén

Tisztelt doktor/doktornő azt szeretném megkérdezni hogy mik lehetnek ezek a fehér (de nem begyulladt) pattanás szerűségek a péniszem tövén. Szerintem eltömődtek a pórusok, de kezelem úgy mint az arcomat (pattanások ellen) de nem használ. Hogyan lehetne eltüntetni? Nem viszketnek de zavarnak? (a makkom tövén is vannak de ezek csak dudorok nem pattanások, és nagyon kevés) Másik kérdésem, hogy hogyan lehetne korrigálni pénisszem alakját, mert kb.20 fokban jobbra áll merevedés közben. Akkor is jobbra áll amikor nem merev, de nem annyira. Nagyon zavar mind a két probléma, remélem tud segíteni.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pattanás témában

Tisztelt Olvasónk!

A leírtak alapján a pénisz tövén szőrtüszőket lát, amelyek a terület vékony bőrén fehéren áttűnnek. A makk tövénél pedig faggyúmirigyek találhatók, melyek a makkot impregnáló, védő faggyút termelik. Elhanyagolt makkok tövében ebből lesz a túróka. Teendő velük nincs.

A pénisz ferdeségét érdemes urológiai szakrendelésen megmutatni, annak több oka lehet, de a pontos megítéléshez fizikális vizsgálat szükséges.

Üdvözlettel: Dr. Kocsis István urológus

Kérdés: 2008. június 24., 16:06; Megválaszolva: 2008. június 24., 16:06
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Apró pattanásszerű kiütések
Az a problémám, hogy a péniszemen alsó részén apró patanás szerű kiütések vannak végig a makkomra is ráterjedt már, a kiütések nem fájnak...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás