• Fáj a herém....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem Doktor Úr! én egy 18 éves fiatalember vagyok és az lenne a kérdésem és a panaszom is egyben,hogy ha nyugalmi állapotban ha fekszerk vagy ha sétálok az utcán akkor van amikor bele nyílal a jobb herémbe és erős szúró fájdalmat érzek és ez erősödik ha levegőt veszek és ez a fájás érzékelhető a hasamaljánál is.A minap volt az eddigi legerősebb fájdalom itthon feküdtem és egyszercsak levegővételre nagyon erős szúró fájdalom lépett fel a jobb herémben és ment feljebb a hasamaljához ahol nyomó fájdalmat éreztem már és ez kb 5percig tartott... Ha szex van vagy petting vagy ha maszturbálok akkor semmi baja és maszturbálni gyakran szoktam lehet ez a baj kedves doktor úr? a válaszát előre is köszönöm tisztelettel!

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Az ilyen jellegű heretáji, herébe sugárzó fájdalom legtöbbször mozgásszervi eredetű. Aktív életmód mellett könnyen megerőltetheti az alhas, a combtő izomzatát, ami az Ön által észlelt panaszokhoz vezethet. Teendő nincs, illetve a megoldás a rendszeres, szabályos időközönként végzett, kitartó testedzés.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 06., 22:54; Megválaszolva: 2010. december 07., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés