• Orgazmus közbeni herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pár napja észrevettem, hogy a jobb oldali herém az orgazmust megelőző pillanatokban fájni kezd. A fájdalom nem erős, inkább kellemetlen, viszont nagyon megijesztett. Elképzelhető, hogy ez a hererák egyik tünete? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Zsolt

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön által tapasztalt érzet izomlázszerű, ártalmatlan dolog, amivel teendő nincs. A hererák egy fájdalmatlanul növekvő kemény göb a hereállományban, amely figyelmes áttapintással könnyen felfedezhető lenne. Aggodalomra semmi ok.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 20., 15:42; Megválaszolva: 2010. november 25., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés