Herefájdalom

Kedves doktor nő/úr! Az elmúlt pár napban enyhe fájdamt érzek a heréimben, tényleg csak enyhe talén néha szúró de viszonylag hamar elmúlik majd visszatér.Ez lehet az önkielégítéstől? Mert ez az elmúlt héten a nálam megszokotnál többször fordult elő.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a herefájdalom témában

Kedves 16 éves fiú! A herefájdalom a hosszas izgalmi állapottól lehet, melyet nem kísér kielégülés, önkielégítéstől nem valószínű. Egyébként a herefájdalom oka lehet még a hasizmok megerőltetése, gyulladás, stb. Mindenképp keressen fel urológust egy fizikális és egy ultrahangos vizsgálat elvégzése céljából.

Kérdés: 2010. szeptember 04., 21:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:11
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?