Cipralex és Xanax szedése utáni gyermekvállalás

a férjem cipralexet és xanaxot szed, azt szeretném kérdezni, hogy ha gyermeket szeretnénk, a gyógyszeres kezelés befejezése után mennyi idő mulva lehet a babát tervezni, hogy ne legyen probléma a gyógyszerek miatt.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudok róla, hogy a férfiak esetében, amikor ezeket a készítményeket szedik, az befolyásolná a gyermeknemzést. Mellékhatásként kialakulhat időnként a libidó csökkenése, vagy merevedési zavar, biztonság kedvéért kérdezzen rá a patikusnál is, de nem valószínű, hogy befolyásolja a gyermeknemzést.

 

Kérdés: 2010. február 11., 10:37; Megválaszolva: 2010. február 11., 10:37
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen