• Önkielégítés hiány herefájdalmat okoz, ez nem baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő Azt szeretném kérdezni, hogy 16 éves korban az természetes ha nem önkielégítek fájnak a heréim? És ha mervedésem van kifolyik egy kicsi sperma vagy nem tudom mi és, hogy ez is természetes lenne? Ez ellen mi a teendő? Válaszukat köszönöm előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

         Főleg ejakuláció után húzó érzés előfordulhat a herékben. Ha a herefájdalom tartósan fennáll, a háttérben gyulladásos elváltozás, vagy más kórkép állhat. Már a merevedés során is létrejöhet kis mennyiségű ondó ürülése, mely már tartalmazhat spermiumokat is. Amennyiben az ondó szaga, színe eltér a megszokottól, az gyulladásra utalhat, ekkor szakorvoshoz fordulás javasolt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 20:18:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: