• Hólyagfeszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur/nö.én eg 25éves férfi vagyok.Egy ideje sürünn kell vizelnem és szinte állandón feszül a hójagom.És a nemiszerveimbe is furcs fájdalom sugárzik időnként.Tudna nekem ajánlani valami vénynélkül kapható gyógynövényt, vagy gyógyszert,mivel orvoshoz nemszivesen megyek.

        Válaszát előre köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a sűrű vizelés témában

        Tisztelt Kérdező!

         Tünetei alapján húgyhólyag és húgycsőgyulladás valószínűsíthető. A bőséges folyadékfogyasztás és tőzegáfonya kivonat alkalmazása javíthat a panaszain. Ha szakorvoshoz nem, de háziorvoshoz javasolt fordulnia legalább egy vizeletvizsgálat céljából az esetleges szövődmények megelőzése miatt.

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-01 19:24:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés