• Mit tegyek a jobb here fájdalmammal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Urológus Dr. Nő/Úr!

        Érdeklődni szeretnék, hogy a férfiaknál a felfázás jár e jobb here fájdalommal??

        Nekem közel 5hete fáj a jobb herém, hol jobban, hol kevésbé, és elmentem az Urológia szakrendelésre, és az Urológus szakorvos néhány másodperces tapintás alapján azt mondta,hogy jó és megvizsgálta a prosztatámat. Annyit mondott hogy akut-prosztata gyulladásom van, felfáztam és ez okozta a jobb herém fájdalmát! Kettő héttel utána újra vissza kellett mennem a rendelésre, és amit írt fel Sumetrolint, meg végbél kúpot azt végig szedtem, használtam, és akkor végzett rajtam prosztata masszást. Utána kb másfél hétig megszűnt a jobb herém fájdalma, és megint egy pár napja újra kezdte! És nincs semmilyen vizelési panaszom!

        Ön(Ök) szerint tényleg felfázásom lehet, és ha igen,akkor mikor fogok meggyógyulni. És nem lehetséges az hogy előre haladott here-rákom van a jobb-herémbe,amit az Urológus-szakorvos nem vett észre?? Mit tegyek ilyenkor? Kérhetek e, pl. here-ultrahang vizsgálatot??

         

        Előre is Köszönöm segítségüket, és válaszukat!

        Tisztelettel, és köszönettel, G.Sándor

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Férfiaknál felfázás csak akkor jár here fájdalommal, ha mellékheregyulladás jön létre. Ez magas lázzal, nagy fájdalommal és hereduzzanattal jár, a gyakori, csípős vizelés mellett. A hererák csontkemény göbként tapintható a herében, ami teljesen fájdalmatlanul nő. Előrehaladott formájában nagy tömegű, egyszerű gyors heretapintással diagnosztizálható.
                A panaszai lehetnek a herébe sugárzó fájdalmak, amelyek fizikai megerőltetésre is jelentkezhetnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-03 11:05:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés