Hólyag gombásodás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már évek óta küzdök mindenféle nőgyógyászati problémával, főleg hüvelygyulladással.Van, hogy kikezelnek belőle, de újra meg újra visszatér. A nőgyógyászaton szinte kéthetente-havonta végeznek nálam tenyésztést. Hol több telepes, hol kevés telepes a candida. A nőgyógyászom már nem is hajlandó gyógyszert felírni, mert olyan sokszor kellet szednem. Sajnos most ennél is zavaróbb a hugyúti problémám.Hólyagtükrözés során a hólyagon belül gombásodást találtak "a trygonumon mycosisre jellemző elváltozás". Az urológus flucohexal 50 mg tablettát javasolt napi 1x1 adagolásban. Mondta, hogy 6 hetes kúra szükséges. Most 5 hete szedem, de sajnos semmi változás, továbbra is megvan az a kellemetlen érzés. A vizeletürítéssel nincs semmi problémám, hanem ezt követően, de gyakran ettől függetlenül érzem az ingert, fájdalmat főleg a záróizom mozgásakor és sajnos közösülés során is folyton érzem. Ön szerint nem hatásos a gyógyszer, vagy még tovább kell szednem?

WEBBeteg Szakértő válasza hólyag gombásodás témában

Tisztelt Olvasónk!

Az Ön problémája nehéz feladat elé állítja Önt is, és a szakembereket is. Sajnos sokszor csak a kitartó, állhatatos kezelés vezet sikerre. Azt javaslom, hogy szedje végig a felírt gyógyszert, majd kontroll vizsgálatra fáradjon vissza urológusához.

Üdvözlettel:

Dr. Kocsis István

Kérdés: 2008. november 24., 23:43 ;Megválaszolva: 2008. november 24., 23:43
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom