Fityma megvastagodása

Tisztelt Dr. Papos István! Eléggé kinos kérdéssel fordulok Önhöz, már lassan egy hete a fitymám bőre vastagabb a kelleténél, minimálisan javult, de vhogy nem akar elmúlni. Igazából komolyabb panaszt nem okoz, mert nem fáj meg semmi ilyesmi, gond nélkül hátra tudom húzni a bőrt is. Csak aggaszt kicsit. A napokban túlzásba is estem az önkielégítéssel. Illetve nem tudom, hogy összefügg e a kettő, de szedek egy detralex nevű gyógyszert aranyér miatt is. Most megpróbálom kímélni és kamillás ülőfürdővel is próbálkozok. Ön szerint indokolt a vizsgálat, vagy idővel majd elmúlik?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Penis témában

Nyilván a túlzàsba vitt önkielègítés nem tett jót. Kamilla, kímélet megoldja a problémát.

Kérdés: 2020. július 31., 17:26; Megválaszolva: 2020. augusztus 01., 08:23
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Csökkent libidó
Üdvözlöm, 32 éves férfi vagyok, egy ideje nagyon lecsökkent a libidóm, és erekciós problémák is állandóak, ritkán hőhullám. Kértem egy férfi...
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?