Fityma repedés vagy kisebb szakadás a fityma belső oldalán

Szex után vettem észre hogy a fityma tetején belül mintha el lenne repedve vagy kicsit el van szakadva fitymám belülről. A kérdés hogy ez be gyógyul-e magától vagy nem? És ha magától be gyógyul akkor lesz a valami hátránya vagy következménye és ez mennyi ideig tarthat ez míg be gyógyul illetve kenjem valami kenőcs el vagy hagyjam hogy magától beforjon a seb

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Penis témában

Általában a kis repedések önmaguktól is meggyógyulnak. A gyógyuláshoz kb. egy hét szükséges.

Kérdés: 2020. július 28., 00:08; Megválaszolva: 2020. július 30., 08:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?