• Pénisz mérésének helyes módja

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Tisztelt Dr.Papos István Doktorúr! Először is szeretnék elnézés kérni a nemrégen feltett pénisz hosszának helyes lemérésével kapcsolatosan,de az kicsit furcsa nekem hogy egy az urológiához értő szakértő azt írta nekem,hogy amikor lemérem a nemiszervemet,akkor szerinte a fitymát ne mérjem le és anélkül kapok helyes eredményt,de én eddig úgy tudtam hogy a pénist helyes lemérése a szeméremcsonttól a pénisz végéig,de szerintem a pénisz vége a fitgyma vége is vagy rosszul gondolom? Őszinte Mély Tisztelettel várom Szíves válaszát.: Gábor .

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Mivel a fityma (már akinek van) túlnyúlhat a makkon, a helyes értéket akkor kapja, ha a makk végéig mér.


        Kérdés: 2020. május 14., 15:40; Megválaszolva: 2020. május 14., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: