• Mellek here gyulladas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szep napot. 3 eve kivettek a jobb heremet rak miatt. Mutet utan a bal mellek herem elkezdett fajni, nem mentem el orvoshoz. 2 honap mulva elmult a fajdalom, utanna erzekeny volt fel evig. Jelenleg a felso resze kemeny, erzekeny es ha megnyomkodom faj. Amugy nincs vele gondom nem zavar nem faj, neha picit erzekeny ha olyan helyen nyomom meg veletlenul. Viszont 1 eve merevedesi zavarok leptek fel, nem volt baratnom, csak 1 honap alkalmi kapcsolat volt 2x es aggodom hogy a mellekhere problemam miatt lepett fel, mondjuk merevedessel elotte is volt altalaban problemam az elejen, de nem ilyen kedvetlen. A kerdesem az lenne hogy letezik hogy meg mindig gyulladasom van amit nem kezeltettem es ez impotenciat okozott? Koszonom

        Dr. Papos István válasza a mellékhere témában

        Az elmondott panaszok lezajlott mellékheregyulladásra utaltak. Viszont a merevedési panaszokkal ez nincs összefüggésben. Amennyiben most is vannak merevedési panaszai, akkor urológiai vizsgálatra jelentkezzen az ok tisztázása céljából!


        Kérdés: 2020. március 04., 09:16; Megválaszolva: 2020. március 04., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció