• Normális a képen látható makk alatti duzzanat részleges körülmetélés után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Öt napja volt egy részleges körülmetélésem. Az eddigiekben mintha a teljes fitymám meg lett volna duzzadva, de az most lelappadt. Ehelyett a mak alatti rész, ahol a varratok találhatok duzzadt fel. Valamelyest a makk feletti rész is, csak az sokkal kevésbé drasztikusan, sokkkal kisebb részen. A kérdésem az lenne, hogy ez normális kinézete az érintett területnek? Attól félek, hogy elfertőződik. Az, hogy a makk alatti rész felduzzadt egészen kellemetlen főleg hajnalban, mikor is jellemzően erekció jelentkezik számomra alvás közben. Ilyenkor ez erős fájdalmakkal jár. Tusolás során érheti víz az érintett területet? Tetrán hintőporral és kamillás áztatással ápolom, mint ahogyan azt a műtétet végző orvos javasolta. Válaszát köszönöm előre is! Üdvözlettel, János

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        A körülmetélést követően előfordul hogy a duzzanat nem egyszer és nem egységesen húzódik vissza a műtéti területről. A Tetran por és a kamilla alkalmazása továbbra is javasolt.


        Kérdés: 2020. január 28., 23:51; Megválaszolva: 2020. január 29., 05:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.