• Tanacsat kernem.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Ur, Tavaly enyhe prosztata gyulladast allapitott meg nalam az urologus, hugyuti fertozessel egyutt.Tenyesztes es labor vizsgalat nelkul kaptam levofloxacin nevu gyogyszert, amit 3 hetig kellett szednem.Ez meg is tortent,de ereztem hogy valami nincs rendben.Elmentem egy magan laborba, ahol a spermambol kimutattak az enterococcus faecalis-t(minden mas negativ lett,gombak,HPV,stb.), sajnos csiraszamot nem tuntettek fel.Visszamentem a dr urhoz a lelettel,es ujabb 4 hetre valo levofloxacint kaptam,amit be is szedtem. Sajnos rendbe nem jottem,valami meg mindig nem jo. Tanacsat kernem hogy milyen vizsgalatokra volna szuksegem hogy teljesen biztosan kideruljon hogy mi lehet a bajom?Oszinten szolva,minimalis fajdalmaim voltak csak,enyhe csipo vagy egeto erzes a hugycsovemben,es a peniszem vegen,es gyengebb volt a vizelet sugaram.Jelenleg semmilyen fajdalmam nincs sehol,picit egeto csipo erzes a hugycsovemben, de az sem allandoan, hanem teljesen valtozoan.A vizelet sugaram teljesen rendben jo,viszont a peniszem tapintasa nem olyan mint normalisan olyan"puhacska" es az erekciom is valtozott,nem mindig 100%-os neha csak olyan 70-80% es lassabban is erem el. A libidom viszont hullamvasutazik lassan mar 3 honapja,egyik nap total rendben van, masnap eltunik. Amit meg erzekeltem, hogy az izmok a peniszem korul, nem mukodnek allandoan rendesen, ez alol a gat izmom kivetel azt tokeletesen meg tudom fesziteni, viszont ami a peniszem folott az alhason talalhato azt nem igazan,illetve neha igen neha nem.Szeretnek a vegere erni ennek, mert rettenetesen frusztralo ez a helyzet szamomra.Tanacsat es segitseget kernem amennyiben az lehetseges,hogy milyen vizsgalatokra volna szukseg hogy teljesen kideruljon mi a bajom,es hogyan tudnek a gyogyulas utjara lepni. Amennyiben tud segiteni,szivesen vegeztetnem el a szukseges vizsgalatokat onoknel. Koszonettel Tamas

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Tünetei krónikus prosztatagyulladásra utalnak. Szabalpálma tartalmú gyógynövény készítmény és nem szteroid gyulladásgátló szedése javasolt


        Kérdés: 2020. január 19., 18:10; Megválaszolva: 2020. január 22., 04:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: