• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Rettentően el vagyok keseredve. Pár hónapja a péniszemen (makkomon) piros folt jelent meg, ami csak növekedett, nem viszket, nem ég, néha túrószerű valami van rajta, sima tapintatú, fényes. Fitymaszűkületem van, merev állapotban nem tudom hátrahúzni a bőrt, pár hónapja volt orális aktusom nővel, de sajnos nem emlékszem a nevére sem. Borzasztóan szégyellem magam és nagyon félek, bele vagyok betegedve, eddig nem mertem elmenni vele orvoshoz. Mi lehet ez Doktor Úr? Lehet gomba, vagy bakteriális fertőzés? Kérem segítsen!

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        Gyulladásos elváltozásról van szó. Mindenképpen keressen fel urológus, hiszen a folyamat fenntartásában illetve kialakulásában a fitymaszűkület is szerepet játszhat.


        Kérdés: 2019. december 14., 21:57; Megválaszolva: 2019. december 16., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.