• Seb a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!A kérdésem a következő lenne páromnak felraktak rézgyöngyöt a méhbe és a lehuzószàllja megszurta a makkomat meg egy kicsit megvágta. Az elején vérzett de most már csak piros körülötte egy picit fel van dagadva és egy picit fáj is. Tetrannal kenem! Valami gyógyszer vagy esetleg valami másik krémet tudna ajánlani amivel lemegy a gyulladás. Köszönöm

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        Betadinnal kezelje és a gyógyuásig tartózkodjon a nemi élettől!


        Kérdés: 2019. november 02., 10:23; Megválaszolva: 2019. november 06., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: