• Vesemedence tágulat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 2 hónapos kislányom ultrahangvizsgálatán a következő eredmény lett: a bal vese pylonja 14×9 mm-esnek mérhető,kehelyszárak,kehelyvégek nem tágabbak. A vesék norm.helyzetűek és nagyságúak. Jobb oldalon üregrendszeri tágulat nincs. Fél évesen kell visszavinnem kontrollra,a doktornő azt mondta,kinőheti. Kérdésem,súlyos-e ez a mértékű tágulat,és mi van,ha nem múlik el? Köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a vese témában

        Amennyiben a doktornő fél éves korban rendelt el csak kontrollt, akkor nem kell aggódnia. A kontroll vizsgálat elvégzéséig, amennyiben a baba panaszmentes, nincs más teendő.


        Kérdés: 2019. október 31., 09:25; Megválaszolva: 2019. november 01., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.