• ondóvezeték megduzzadása,fájdalma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 hónapja észleltem először azt hogy maszturbáció után a bal ondóvezetékem megduzzadt és fájni kezdett. Csak akkor van ez a fájdalmam amikor kielégítem magamat saját kezűleg különben semmi baja nincs se a herémnek se az ondóvezetékemnek! Azt még érdemes tudni hogy nem minden kielégítés után fáj ezen a ponton hanem csak néhány alkalommal.

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Ejakuláció során egy sor apró izomösszehúzódás történik, miközben a rendszer az ondót kilövelli. Ha ezeknek a kis izmoknak  a tónusa huzamosabb ideig fennáll, tompa fájdalom jelentkezhet. Ilyet tapasztalhat az, akit felizgatnak, de hoppon marad: úgy is nevezzük, hogy vőlegénybetegség. Átmenetileg akár az egyik here is megfájdulhat. De ez nem kóros, hamar elmúlik.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-20 15:00:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: