Hogyan tudok eljutni a barátom segítségével a csúcsra?

Jó napot kívánok! A barátommal lassab 3 hónapja járunk, mindketten 19 évesek vagyunk. Nekem volt az első akivel lefekudtem, neki már volt több lánnyal is dolga. Eddig párszor történt csak meg. Minden rendben volt, egy baj volt hogy nekem nem sikerült elmenni. Pedig nagyon élvezem vele meg tényleg nagyon jó, és már majdnem sikerült csak épphogy nem. De nekem ez nem is olyan nagy probléma, mert én tudom hogy menni fog csak idő kérdése. Mert magamnak eddig mindig sikerült. De neku mindegy mit mondok ő ezt kudarcként fogja fel. És azt mondja hogy neki ez így nem fog menni ha nem sikerül nekem, és vége lesz a kapcsolatunknak. Pedig ő is es én is nagyon szeretem, és minden oké velünk. Nem hiszem higy ezt ilyen hamar el kéne csak úgy dobni. De nem tudom hogy magyarazhatnam meg neki... Meg hogy sikerülhetne nekem eljutni a csúcsra... Kérem ha tud segítsen, mert nekem nagyon fontos ez a kapcsolat, és nem szeretném ha ez miatt lenne vége. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szexualitás témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet, hogy itt is lehetne alkalmazni a mondást: nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos. Érdemes lenne pszichológushoz, sexualterapeutához fordulni. Boldog új évet!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. december 29., 13:46; Megválaszolva: 2014. december 31., 23:17
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?