Szerelem van szex nincs

26 éves a barátom, több mint 5 éve vagyunk kapcsolatban, idén augusztusban úgy alakult, hogy munka miatt külföldre kellett mennünk, ahol össze is költöztünk. Az 5 év alatt azonban pettingen kívül nem történt semmi közöttünk és habár arra számítottam, hogy az összeköltözés segíteni fog, sajnos a dolgok nem változtak. Nagyon sokszor próbáltuk megbeszélni, de sosem sikerült megválaszolni a felmerülő kérdéseket. Sajnos hiába próbálkoztam bármivel és többféle módon, egy bizonyos ponton túl mindig leállította az együttlétet. Látszólag, szervi problémája nincs, (erekciója van) ..Szeretjük nagyon egymást, tehát az érzelmi háttér megvan… viszont akkor mi lehet a gond? Milyen orvost keressünk fel? Megmenthető még ez a kapcsolat? Úgy érzem, hogy nem tudom tovább húzni ezt így.. 27 éves vagyok és így vagy úgy, de meg kell oldanunk ezt a problémát. Segítségüket előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza szexualitás témában

Kedvesem,

5 év hosszú idő abban az életkorban, amikor a szexuális vágy ill. aktivitás talán a legmagasabb (kellene hogy legyen) . Mivel azt írja, hogy a valódi problémákról mindez ideig nem sikerült beszélniük, talán itt kellene kezdeni, hiszen feltételezése szerint szervi ok nincs a háttérben. Problémájukkal keressenek fel egy pszichológust, akinek útmutatásával áttörhető az akadály.

Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus

www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. október 19., 23:44; Megválaszolva: 2014. október 22., 18:07
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?