Herezacskó rák?

Tisztelt Doktor Úr! Aggodalmamat szeretném Önnel megosztani, egybe tanácsot is kérni. Herezacskómon egy kis gömbostűfejnyi/kisebb borsónyi duzzanatot vettem észre. 1 hete voltam urológián, heretáji fájdalom miatt, ott ultrahangon megnézte a z orvos, és nem talált semmit, minden rendben van. Nem tudom a kis dudor ott volt e már akkor, vagy azóta jött oda. Elképzelhető herezacskón rák? Olvastam hogy van olyan, hogy scrotum tumor a herezacskón. Közepesen keménynek tűnik, enyhén fájdalmas, ha hozzáérek. Lehet ez szörtüszőgyulladás, vagy ez már rák inkább? Mit javasolt mit tegyek? Meddig várjak vele? Bekentem betadine kenőccsel ma. Nagyon aggódom, hogy valami baj van. Kérem nyugtasson meg. KÖszönöm a segítségét.

Dr. Papos István válasza herezacskó témában

Szőrtüszőgyulladásról van szó, a Betadin kenőcs jó rá!

Kérdés: 2019. július 13., 10:54 ;Megválaszolva: 2019. július 13., 16:26
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Dudor herezacskón
Sötét folt a herezacskón
Másfél hete metélték körül a péniszemet. És most vettem észre, hogy van a herezacskómon egy sötétebb volt, ami nem tudom mi lehet. Semmi fájdalmat...
2 apró csomó a herén/hereburokban
Tisztelt Doktor Úr! 23 éves nem dohányzó férfi vagyok. Néhány hete fedeztem fel a bal oldali herém oldalán (biztos, hogy a herén van és nem a...
Pattanásszerű göbök a herezacskó...
Tisztelt doktornő/doktorúr. Pár hónappal ezelőtt megjelentek a herezacskómon viszonylag apró, fehéres, pattanásszerű göbök,némelyikből fehér...
Bőrkinővés, relatív...
Tisztelt Doktor úr! Köszönöm előző válaszát! A bőrnövedékek, anyajegy (amik a herezacskón, illetve a pénisz tövétől nem messze...