Pattanásszerű göbök a herezacskó bőrén.

Tisztelt doktornő/doktorúr. Pár hónappal ezelőtt megjelentek a herezacskómon viszonylag apró, fehéres, pattanásszerű göbök,némelyikből fehér váladék folyik.Gondolom valamilyen faggyúciszta lehet,de nem vagyok benne biztos.A kérdésem: Ez pusztán esztétikai probléma vagy akár a rák előfutára is lehet,és érdemes vele orvoshoz menni? Amennyiben esztétikai jellegű,milyen gyógyszert javasol esetleg a kezelésére? Tisztelettel

Dr. Papos István válasza herezacskó témában

Ez pusztán esztétikai probléma, nem rák, és nem is az előfutára. Ez az elváltozás a faggyúmirigyek túlműködéséből fakad.

Bőrgyógyászhoz forduljon esetleges kezelési lehetőség megbeszélése céljából.

Kérdés: 2019. március 23., 20:40 ;Megválaszolva: 2019. április 04., 12:15
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Dudor herezacskón
Sötét folt a herezacskón
Másfél hete metélték körül a péniszemet. És most vettem észre, hogy van a herezacskómon egy sötétebb volt, ami nem tudom mi lehet. Semmi fájdalmat...
2 apró csomó a herén/hereburokban
Tisztelt Doktor Úr! 23 éves nem dohányzó férfi vagyok. Néhány hete fedeztem fel a bal oldali herém oldalán (biztos, hogy a herén van és nem a...
Herezacskó rák?
Tisztelt Doktor Úr! Aggodalmamat szeretném Önnel megosztani, egybe tanácsot is kérni. Herezacskómon egy kis gömbostűfejnyi/kisebb borsónyi...
Bőrkinővés, relatív...
Tisztelt Doktor úr! Köszönöm előző válaszát! A bőrnövedékek, anyajegy (amik a herezacskón, illetve a pénisz tövétől nem messze...