• Pattanásszerű göbök a herezacskó bőrén.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/doktorúr. Pár hónappal ezelőtt megjelentek a herezacskómon viszonylag apró, fehéres, pattanásszerű göbök,némelyikből fehér váladék folyik.Gondolom valamilyen faggyúciszta lehet,de nem vagyok benne biztos.A kérdésem:Ez pusztán esztétikai probléma vagy akár a rák előfutára is lehet,és érdemes vele orvoshoz menni? Amennyiben esztétikai jellegű,milyen gyógyszert javasol esetleg a kezelésére? Tisztelettel

        Dr. Papos István válasza a herezacskó témában

        Ez pusztán esztétikai probléma, nem rák, és nem is az előfutára. Ez az elváltozás a faggyúmirigyek túlműködéséből fakad. Bőrgyógyászhoz forduljon esetleges kezelési lehetőség megbeszélése céljából.


        Kérdés: 2019. március 23., 20:40; Megválaszolva: 2019. április 04., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: