• 2 apró csomó a herén/hereburokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 23 éves nem dohányzó férfi vagyok. Néhány hete fedeztem fel a bal oldali herém oldalán (biztos, hogy a herén van és nem a herezacskóban) 2 darab, szinte teljesen egymás mellett levő rendkívül apró csomót, amelyeknek mérete maximum akkora, mint egy gombostű feje. Így első tapintásra keménykésnek tűnik. Amikor viszont kádban egy picit összecsíptem, a 2 pontot inkább egy hereburokban levő kis “csík” két végének éreztem, ami valamennyire mozgatható. Nem fáj, de nem is kísérleteztem tovább. Megtudhatom, hogy kell-e aggódnom, illetve, hogy mi lehet ez? (Növekedést nem tapasztaltam benne) Ami még hozzátartozik, hogy ezt a herémet még olyan 1,5-2 éves korom fele le kellett hozni a herezacskóba műtéttel. Urológiai vizsgálaton utoljára 1,5 éve voltam. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a herezacskó témában

        Valószínűleg a korábbi műtét maradványát érzi, de javaslom urológiai vizsgálat elvégzését (ennek keretében akár here ultrahangvizsgálat elvégzését is)


        Kérdés: 2020. március 14., 11:31; Megválaszolva: 2020. március 14., 19:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.