• Jobb here fàjdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr ! 2 éve volt a jobb herémnél egyszerre spermatocele és hydrotocele műtét, ami után elmúltak a fájdalmak. Kb. 1 hónapja önkielégítés közben belenyilalt a fájdalom ebbe a herémbe. Ami azóta sem múlik. Néha teljesen rendben van, máskor fáj, de nem úgy mint annak idején a műtét előtt. Ha nem csinálok önkielégítést pl. 1 hétig, akkor sem jobb a helyzet. Nincs beduzzadva , sem elszineződve. Tapintásra tudom érezni a herénél ahol csatlakozik hozzá a vezeték, ami néha fáj, neha nem ha tapintom. Ez mennyire normális, hogy ennyi idő után is tud fájni , eddig nem volt ilyen ?! Múlt héten, volt a balherémnél egy varicocele műtét, abból gyógyulok, polcolom , meg szűk alsó.Ez a zacskó most meg is van nagyobbodva, de nem fáj, viszont hideg hatására összeugranak a zacskók , ami álltal nyomja a jobb oldali herét. Megyek vissza varratszedésre, megemlítem a dokimnak ezt a jobb here dolgot. Ön szerint mit kellene nézni , tenni ? Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a here témában

        A fájdalom nyilvánvalóan nincs összefüggésben a korábbi műtéttel. Ha visszamegy kontrollra, akkor a doktor úr pontosan tudni fogja, hogy mit kell megvizsgálnia.


        Kérdés: 2019. június 11., 06:33; Megválaszolva: 2019. június 11., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr. Úr! Nagyjából egy hete, a péniszem felső részén, a makk mögött, egy duzzadt, kemény érszerű képződményt vettem észre, ami kereszt irányban húzódik, 45fokos szögben, kb 2cm hosszú, nem fáj, nem érzékeny. "Orvos válaszol"...