Ueraplasma mikoplasma

A baratnomnek irtak fel doxycyclyn 100ast es nekem is 10 napig kell szedni a szedestöl szamitott hany napig nem lehet szexualis eletet elni? Vagy esetleg lehet e az orvosunk azt mondta hogy 10+ 2hetig nem lehet tünetmentesek vagyunk semmi nem erzünk semmit csak a vizsgalat bakteriumot mutatott

Dr. Papos István válasza ureaplasma témában

Amíg panaszaik vannak illetve a kontroll vizsgálat nem negatív, kerülendő az együttlét vagy óvszer használata javasolt.

Kérdés: 2017. november 28., 14:12 ;Megválaszolva: 2017. november 30., 10:35
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Ureaplasma megint.....
Tisztelt doktor úr! Szexuális úton megkaptam az ureaplasma-t ami csak a fertőződés után egy évvel lett észrevévé addig csak enterococus-ra kezelt...
Visszatérő ureaplasma fertőzés
T. dr/drnő! 2011 decemberétől pár hetente visszatérő piros kiütések jelentkeztek a makkomon, amit bőrgyógyászom többszöri elhamarkodott és...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon