Ureaplazma

Azt szeretném a doktor Úrtól kérdezni hogy amennyiben évek óta fennálló ureaplazma fertőzésem kezeletlenül van, a nemsokára tervezett lombik program (ICSI) sikere ettől csökken-e, illetve ez befolyásolja e a petesejtjeim minőségét ha nem kezeljük. Sürgős lenne mert nemsokára indulnánk a programmal.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza ureaplasma témában

Kedves Kérdező!

Optimális lenne eliminálni az ureaplazmát egy IVF előtt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2021. február 23., 17:53; Megválaszolva: 2021. március 01., 15:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz