• Gyakori vizelési inger.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A tanácsát szeretném kérni.Férjem minden éjszaka 3 4 5 alkalommal is felkel gyakori vizelési ingerre panaszkodva. Urológusnál több helyen és alkalommal is járt ahol mindig mindent rendben találtak.Gyógyteát, prosztatát támogató homeopátiás készítményeket szed és iszik. A veséjére is szokott panaszkodni. Megfigyelésem szerint a tünetek erősödnek szexuális együttlét után? Én tünetmentes vagyok. A kérdésem a következő lenne. lehetséges hogy valamilyen bakteriális fertőzése van? Hová lenne érdemes tovább mennie ez ügyben? Köszönettel

        Dr. Papos István válasza a Vizelés témában

        Sok dolog okozhat ilyen panaszokat, mindenképpen javasolt ismételt urológiai vizsgálat prosztata betegség kizárása érdekében. Természetesen érdemes vizelet tenyésztést is végezni.


        Kérdés: 2017. május 31., 09:54; Megválaszolva: 2017. június 06., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete bizsergő, remegő érzés jelentkezik napközben a péniszemben. Periódikus jellegű, mintha mobiltelefon rezegne a zsebemben. Nem fájó, csak zavaró érzés. Ülés, mozgás közben egyaránt tapasztalom. Évekkel...
        Kedves Doktor Úr! Az alábbi biopszia eredmény értelmezésében kérem segítségét: 1-2. Prostata részletek közül a bal oldalon, 4 mintában daganatszövet van. A daganatsejtek mirigyhám jellegűek, helyenként szembetűnő nucleolussal bírnak,...
        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a péniszem, ha megnyomom itt, fáj. Érdeklődnék, hogy van-e teendőm ezzel, vagy el fog múlni?