Duzzadt "elvizsesedett" bőr a makk körül

Tisztelt Papos István, a napokban szeretkeztünk a párommal és a szerszámomat több órás igen intenzív használatnak vetettük alá ami folytán a makkom körül a bőr vízhólyag szerűen megduzzadt. Szerencsére fitymaszűkületet alapítottak meg rajtam amit azonnali beavatkozással meg is szüntettek, gondolom ezért nem jelentkezett a spanyol gallér viszont elég kellemetlen. Lehetséges hogy hülyeséget csináltam viszont alkohollal lefertőtlenített tűvel megszúrtam a bőrfelületet aminek folytán víz távozott belőle viszont a seb hamar begyógyult így nem tud távozni a teljes folyadék. Van erre sebészi beavatkozás nélküli megoldás, egy kenőcs vagy valamilyen egyéb praktika? Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Dávid

Dr. Papos István válasza penis témában

Nem javaslom, hogy bármilyen tűvel is szúrkálja a bőrt, mert fertőzésnek teszi ki. Kamillázás, esetleg Betadin kenőcs használata javasolt.

Kérdés: 2016. január 17., 12:17; Megválaszolva: 2016. január 17., 14:16
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Péniszprobléma
Nemrég kiderült, hogy szifiliszem van, voltam vele urológusnál és nemigondozónál. A tünetek megvannak, a péniszemen van egy kis dudor, alatta egy seb...
Ödémás pénisz
Tisztelt Doktor Úr! Majd egy év után ismét megdagadt a figymám körbe, bevizesedett. Egy éve ezt követte a bőr berepedése, mely hegeket hagyva...
férfi intimtorna
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen