Kis golyó a herezacskóban?

Tisztelt Doktor úr! Pár napja vettem észre, hogy a herezacskómban van egy nagyon pici ˇgolyóˇ. Bal here mellet vettem észre. A herétől elválik, külön tudom mozgatni. Fájdalommentes és nyomásérzékeny. Nem viszket, nincsenek bőrelváltozásaim. Folyadékfelhalmozódást nem vettem észre. A heréim normálisak, egyik sincsen megduzzadva. Fájdalmaim, húzó érzéseim nincsenek. Természetesen elmegyek orvoshoz, de esetleg tudna tanácsot adni, hogy ilyenkor mit ajánlatos tenni vagy amit nem szabad tenni? Ha ez hereciszta, akkor később az utódnemzésben, szexuális életben gondot fog okozni? Illetve szükséges ezt eltávolítani?

Dr. Papos István válasza mellékhere témában

Valószínűleg mellékherecystáról van szó, mely nem befolyásolja a nemzőképességet. Akkor szükséges eltávolítani, ha panaszokat okoz.

Kérdés: 2016. január 10., 03:19; Megválaszolva: 2016. január 10., 09:23
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Mobilis képlet a herén.
Tisztelt Doktor Úr, Eddig 3x voltam urológiai kivizsgáláson. Első alkalommal 15 évesen vizsgáltak meg. Akkor minden a koromnak megfelelő volt. Aktív...
Mellek here gyulladas
Szep napot. 3 eve kivettek a jobb heremet rak miatt. Mutet utan a bal mellek herem elkezdett fajni, nem mentem el orvoshoz. 2 honap mulva elmult a fajdalom...
Here UH
Tisztelt Doktor Ùr/Doktornő! A mai napon voltam UH vizsgálaton, ahol a heréimet vizsgálták. Az UH eredménye a következő. (Húzó tompa fájdalom a...
Mellékhere
Kedves Dr úr. Panaszom 3-4 éve tart. A porblémám az lenne hogy a jobb mellékherém kb 1, 5 x nagyobb mint a bal és érzékenyebb is. Tapintásra nem...
Mellékheregyulladás
Tisztelt Doktor Úr 10 hónappal ezelőtt egy nagyobb ütés érte a jobboldali herémet, az ütést követő napokban érzékenyebb volt, de különösebb...