Inkontinencia és természetgyógyászat

Tisztelt DoktorÚr! Próbálok minden lehetőséget kihasználni, így az Orvos válaszol rovatot is.Röviden összefoglalom a betegségem kialakulását.Nyáron 5 hetet a keresztanyáméknál töltöttem az USA-ban, ahol épp a medencét töltötték fel.Én ebbe belementem és következő nap estéjétől gyakran kellett wc-re mennem.Szüleim felfázásra gondoltak, így egy doboz Sumetrolint szedtem be. A pisilés gyakorisága csökkent, viszont azt vettem észre, hogy pisilés után, mintha nem tudnám elzárni a csapot néhány csepp Megjelent az alsónadrágomban, ez borzasztóanzavart, így ezóta vékony betétet teszek.Ott orvoshoz fordultunk, ahol Ct-t készítettek, ami minden téren negatív lett.Hazaérve egy urológus rokont kerestem fel. A diagnózisa, hogy a prostata kornak megfelelő nagyságú, nem érzékeny, suspect göb, tömöttség nem tap.Ultrahangon voltam, minden negativ volt. Majd Pécsen a meatus környékére és a frenulum táj oedemás, hyperaemiáson kívül egyéb kórosa nem észlelhető. A Flowmatria: A beteg 110ml vizeletet ürített behúzódásokkal tarkított flowgörbével, a normálisnál gyengébb fliwparaméterekkel, 60ml residummal.Ezután Pestre urodinamikán is jártam, ahol szintén Vizsgálatok voltak.Fizikálisan a vesék nem érzékenyek, K.genit épek.Recatalisan kb gesztenyényi, sima, mirigyes, nem érzékeny prosztata.Uh: A vesék parenchyma állománya megtartott, bennük pangás, köecho nem látható. A bal vese kp.harmadában a parenchyma kiszélesedett. A hólyag jól telt, echomentes. A prosztata norm.nagyságú, homogén echoszerkezetű.Uroflow: Maximális Flow: 42.75 mlsec.Ürített vizeletmennyiség 617 ml.Diszfunkcionális jellegű flowgörbe.PMR nincs.Itt Gutron tablettát kaptam 2 Naponta, ezt szedem 4napja.Fogalmam sincs merre mehetnék még, mit tehetnék.Természetgyógyászhoz Hetente járok, de sajnos még a vizeletcsöpögést még mindig érzem vizeletürítés után, lehajolásnál, néha nyugalmi helyzetben is.Nagyon várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza gyulladás témában

Ha a medencés sztori előtt nem voltak panaszai, akkor valószínűleg felfázás okozta gyulladásról van szó. Ismételt vizelettenyésztés javasolt.Javaslom 3x2 Urzinol szedését.

Kérdés: 2015. október 30., 19:47; Megválaszolva: 2015. október 30., 21:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Júliusi probléma
Tisztelt Doktor úr! A problémám 3-4 hete kezdődött. Először csak égető érzést éreztem a péniszemben (folyás nem volt) . Ha ülök vagy zárt...
S. o. s.
Tisztelt Doktornő/Úr, Kb.1 honaja nyaralason kisse hideg tengebeni furdozest követően húgycső égés kezdődött.Vizelet utocsepegése jelen van.Here...
nem tudom, mi lehet a gond
Tisztelt Doktor Úr! Az ügyben érdeklődnék, hogy egy hete, a péniszemből, átlátszó, szagtalan folyadék szivárog, nem sűrűn, csak cseppekben....
Prosztata gyulladás
Igen sűrűn kell vizelnem. Hasító fájdalmak, néha sűrűbben. A hasi UH-n csupán egy dolgot emeltek ki: "a prostata enyhén nagyobb, harántátmérője...
Kellemetlen szag.
A párom jelezte, hogy kellemetlen szaga van a péniszemnek, és aktus után több napig kellemetlen érzése van a vaginájában. Nekem nincsenek tüneteim...