Apró, mozgó csomó a herezacskóban

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hónapja egy pár milliméteres, könnyen mozgatható csomót vettem észre a herezacskómban a bal oldali herémnél. Azóta kétszer is voltam urológiai szakrendelésen, mindkét alkalommal másik orvosnál és második alkalommal egy friss általános vérképpel, igaz akkor nem ezügyben. Mindkét alkalommal megultrahangoztak az alhasamtól a herékig, illetve másodszor még alaposan meg is tapogattak fekvő és álló helyzetben is. Egyik esetben sem találtak semmit, azt mondták minden a legnagyobb rendben, semmi rendellenességet nem találtak. A csomó nem múlt el, nem is változott szerintem, mégis aggódom kicsit. Ön szerint indokolt további vizsgálat, vagy megnyugodhatok? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Mellékhere témában

Amennyiben a vizsgálat negatív volt, akkor megnyugodhat valószínűleg kis mellékhere cystáról van szó.

Kérdés: 2015. július 07., 09:09; Megválaszolva: 2015. július 07., 09:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.