fájdalmas, csomós duzzadt bal here, pattanás a "szeméremdombon"

Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy megduzzadt a bal herém nyomást is érzek benne. Mindig fekve ellenőriztem a heréimet hogy rendben vannak-e, de mint olvastam ezt nem így kellett volna hanem állva amikor a herék lógnak. És amikor így ellenőriztem éreztem azon a vezetéken ami tartja a herét (lehet rossz szakszót használok a vezetékkel) hogy kisebb csomók vannak rajta (herékhez közeledve egyre több) . azóta aludni sem tudok nagyon félek mert nem tudok másra gondolni mint rákra. valamint a pénisz felett piros pattanásszerű dolog jött ki ami váladékot is termelt és nehezen múlik el. Pedig amint kinyomta lefertőtlenítettem ebből 2 volt (az első megjelenése után 1 hónappal késöbb jött ki a másik) az egyik már elmúlt a másik is javul de lassan és mintha a pattanás elmúlt volna már de a helyén ugyan úgy érzek egy kis csomót vagy valamit. (talán epidermális cisztáról lehet szó de semelyik orvos nem szereti ha diagnosztizálja magát a beteg így inkább a tünetekkel folytatom) könyöknél a hajlatban pattanások jelentek meg kinyomtam de ezek is nehezebben gyógyulnak mint egy átlagos pattanás és több is van belőlük ezen a helyen. Lehet hogy több betegségem van egyszerre? Mi lehet ez? Melyikkel forduljak először orvoshoz? hova menjek std-re ahol rögtön laboreredményeket is kapok? egyáltalán std-re menjek vagy egy urológushoz? tele vagyok kérdésekkel de talán ezek a legfontosabbak? inkább magánklinikát választanék ön hogy látja? (11 kerületben lakom) volt egy olyan szexem ami kétes kimenetelű lehetett egy prostituáltal azóta nem feküdtem le senkivel mert éreztem hogy baj is lehet ebből de azóta sem voltam kivizsgáltatni. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza mellékhere témában

Nem valószínű, hogy daganatról lenne szó, de a "hölggyel" folytatott kapcsolat következményeként kialakulhatott STD ami mellékheregyulladást okozhatott. Javaslom, hogy urológiai szakrendelésen jelentkezzen.

Kérdés: 2015. március 02., 15:49; Megválaszolva: 2015. március 02., 16:08
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés