kamaszkori fiú probléma

Tisztelt Szakértő! 14 éves fiam intim problémával fordult hozzám. Eddig nem tapasztalt ilyet, a gond: a fityma nem takarja a makkot normál állapotban sem.Ez normális, vagy forduljunk vele orvoshoz? Elmondása szerint eddig nem csúszott ennyire hátra a bőr mint most. Most sokkal lazább lett, viszont nem takarja a makkot. Azt mondja nem fáj, de mivel a makk szabadon van, ezért érzékeny. Várjuk válaszát, amit előre is köszönünk! Tisztelettel: Enikő és Bence

Dr. Papos István válasza pénisz panasz témában

Ez nem kóros, nem igényel semmiféle ellátást.

Kérdés: 2014. október 19., 11:31 ;Megválaszolva: 2014. október 20., 20:23
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Makk elváltozása
Üdvözlöm. Gyerekkoromban fityma szűkületem volt, aztán, valahogy felerőltettem.. Működik is, rendesen, de egyik hölgy partnerem felkeltette a...
Megvékonyodott, gyenge pénisz
Üdv! Régen epehólyagműtétem volt. A műtétet követő napon nehezen ment a vizeletürítés, de végül sikerült a dolog. Aztán rá egy hétre...
Mi ez, hogy lehetne tenni ellene?
Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni hogy ezek a fehér foltok micsodák a péniszemen? A fitymán van körben felül. Nem fáj, kicsit érdes...
csomó a hímvesszőben
Tisztelt Doktornő/úr! Még 2013 év végén, szexuális együttlét közben fájdalmat észleltem. Ezután elmentem urológiai szakrendelésre és az...
Izomláz a péniszben?
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy egy olyan két hete történt, rosszul léptem és a gátam környékén éreztem egy...